O projektu JS Belgrade

Napomena: JS Belgrade projekat je u ranoj fazi i sadržaj ove stranice će biti ažuriran u skladu sa daljim razvojem samog projekta.

Ideja

Ideja JS Belgrade projekta je da proba da okupi ljude koje zanima JavaScript, bilo da ga oni svakodnevno koriste ili su početnici koji samo žele da saznaju više o JavaScriptu i NodeJS.

Meetup

JS Belgrade organizuje i mesečno okupljanje u Beogradu. Cilj okupljanja je upoznavanje, razmena iskustava i komunikacija sa drugim ljudima koji imaju slična interesovanja.

JS Belgrade Meetup se održava svake druge subote u mesecu u 17h u prostorijama Cloud Horizona. Prvi JS Belgrade Meetup je održan 27. decembra 2014. godine.

Informacija o narednim okupljanjima možete dobiti na ovom sajtu, meetup.com ili putem našeg twitter naloga.

Zašto

Beograd, za razliku od većine gradova, još uvek nema oranizovanu JavaScript zajednicu a broj firmi i pojedinaca koji svakodnevno koriste JavaScript raste iz dana u dan. Internet je odličan izvor znanja i informacija, ali je razmena mišljenja, ideja i znanja mnogo lakša uživo.

Kako se uključiti

Ako želite da pišete na JSBelgrade.org ili želite više informacija o JS Belgrade projektu i mesečnom okupljanju pošaljite mail na [email protected] ili nas kontaktirajte putem tvitera - @JSBelgrade.